Een expert in Excel

Hallo, ik ben Céline
Als expert in Excel zorg ik dat ondernemers meer grip krijgen op hun financiële gegevens en geen kostbare tijd meer verliezen in Excel.

Zo groeide het idee…

“Laat Excel het werk voor jou doen, want dat kan het als de beste!”

Er zijn zoveel ondernemingen die gebruik maken van Excel.  Excel kan dan ook fantastisch veel…maar helaas is de kennis van velen maar een heel klein topje van die enorme ijsberg.  Passionele ondernemers hebben vaak ook geen tijd om zich te verdiepen in dat kluwen van formules, ze willen bezig zijn met hun vak, met de klanten, de core van hun bedrijf.

En juist daarom hebben ze automatisatie nodig.  Want hoe kan een onderneming verder blijven groeien als ze geen zicht hebben op de onderliggende cijfers?

Daar heb ik dan oook mijn missie van gemaakt! Ik wil ondernemers helpen om efficiënter te werken met Excel, zodat Excel voor hen werkt, en niet andersom!

Aha-momenten

Gedurende 15 jaar heb ik gewerkt in verschillende financiële afdelingen.  Eerst als accountant, daarna als financieel analist.  In elke functie had ik veel nood aan Excel en gaandeweg leerde ik verschillende aspecten ervan kennen.

En elke keer ik iets nieuws leerde, kreeg ik een “aha”-moment! Wat daarna dan opgevolgd werd met het besef dat ik zoveel tijd verloren was in de voorbije jaren door dit niet te kennen.  Beetje bij beetje zocht ik allerlei manieren om mijn werk te automatiseren.

“Elke keer weer die vervelende taken herhalen en geen tijd over voor de inhoudelijke analyse, daar kreeg ik de kriebels van!”

Tijdswinst door automatisatie!

De tijdswinst die je door die automatisatie kunt realiseren is gigantisch.  Het zorgt er ook voor dat er minder fouten gebeuren, en als het om financiële gegevens gaat kan de impact van 1 kleine fout zeer groot zijn!

En geef nu toe, het is toch ook leuker om een beperkt aantal handelingen te doen en direct te beginnen aan de analyse dan een hele dag te ploeteren om de gegevens maar weer eens up te daten?  Ik kan je alvast heel de zoektocht besparen…

Ja, ik wil een goede beslissingsbasis