Download het gratis e-book “De 7 essentiële stappen naar jouw Excel dashboard”

Schakel mij in en ik garandeer alvast onderstaande puntjes

  • Dat je duidelijke overzichten hebt die als basis dienen voor jouw strategische beslissingen

  • Dat je minder tijd verliest aan repetitieve taken

  • Dat de foutenmarge minimaal is

Ja, ik wil graag een afspraak

De overzichten die ik maak zijn heel divers

  • Budgetten en forecast

  • Dashboards: verschillende KPI’s in 1 overzicht plaatsen

  • What if scenarios en sensitiviteitsanalyses

En nu concreet!

Contacteer mij via telefoon of mail en dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.  In dit gesprek kunnen we overlopen wat jouw vragen en doelstellingen zijn en kan ik je laten weten wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen.  Ik hou daarbij rekening met de reeds aanwezige gegevens, overzichten en de kennis van Excel binnen jouw onderneming.